Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani
Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani

Tuesday, 17 May 2011

Away.... For Now...

Firstly, nk ucap syukur kt Allah di atas pemberian rezeki kpdku... Bagi org yang menganggur lebih krg setahun mcm aku ni, dpt keje yg mntap is like sumthing yg sgt overwhelming. But i dun feel regret or upset x dpt keje b4 ni... sbb Allah bg aku keje yg plg baik iaitu dpt jaga n spend byk masa dengan Nia syg... even nia hny ada di dunia ni for 7 months only, tp achik rs bangga  sbb dpt jga bidadari syurga achik ni... nia bdk baik sgt... nia sbr je dgr achik nyanyi lgu ntah ape2 tu slame ni... nia slalu alert je ble achik pggil nia... pandai sgguh anak achik ni... biar pun nia kecik, tp nia sgt pandai... even nia bucuk, tp achik ske sgt cium2 nia... nia la buah hati achik dunia akhirat... semoga achik dikurniakan cahayamata sekuat dan secantik nia suatu hari nnt... dan semoga achik dpt bersama2 dgn nia di syurga nnt... tiada ape yg achik hrpkn lebih dari utk ke syurga Allah...  tmpt di mana nia bersemadi kn syg...

Senyuman nia yg sgt achik rindui...

Bidadari syurga yang sgt indah...

Nia syg sgt mnja....

Kasih syg achik pd nia kekal smpai bila2...

Nia sgt comel...

Nia bidadari syurga yg sgt indah...

Semoga achik juga tabah menghadapi kehidupan seperti nia... 

Jazakallahu Khairan Kathira